Project op maat

Industrieel vastgoed op bestelling? Het kan.

Je beschikt over een industrieel terrein, maar weet niet hoe je de infrastructuur aanpakt? Of je zoekt een terrein en wil een bedrijfsgebouw op maat? Hercull helpt je bij de zoektocht en begeleidt je van het eerste bezoek tot en met de oplevering. En dit volgens jouw wensen en noden.

Hercull project unit kmo

Opbouw van een unit

Met Hercull streven we ernaar om voor elke kleine en middelgrote ondernemer een oplossing te bieden. Onze loodsen worden casco aangeboden.

Wat betekent Casco?

Casco betekent letterlijk ‘romp’ of ‘schil’. In de industriebouw houdt dit in dat uw loods wind- en waterdicht wordt opgeleverd. De volledige schil wordt dus afgewerkt en opgeleverd, maar het binnenvolume is aan de klant voor persoonlijke invulling. Voor veel van onze klanten is dit voldoende. Echter, afhankelijk van de functie kan altijd gekozen worden om extra opties toe te voegen aan het casco-model. Dit wordt in ontwerpfase uitgewerkt met de klant.

Het voordeel van casco is dus dat u als klant volledig vrij bent om uw volume optimaal te gaan benutten. In onderstaande afbeelding ziet u uit welke bouwelementen uw unit sowieso bestaat, ongeacht de functie. Een van onze permanente streefdoelen is aanspreekbaarheid voor elk type bedrijf. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen bouwen we uw droom samen verder uit.

 

 

Een suggestie.

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van inrichtingen die gelijkend zijn op reeds gerealiseerde projecten. Deze voorbeelden zijn fictief en geven enkel een suggestie. Op die manier geven we u als klant enkele voorbeelden van hoe uw toekomstige unit er kan uitzien. 

UNIT 4

In dit model wordt de unit opgedeeld in een gelijkvloers met een kleine mezzanine die rechts van de inkom geïntegreerd zit. Deze doet dienst als afgesloten kantoor voor administratief werk. Hier is ook een extra raam geïntegreerd in de voorgevel voor optimale daglichttoetreding. Het gelijkvloers bestaat aan beide kanten bijna volledig uit hoogstapelrekken. Deze dienen om met behulp van een vorkheftruck de wijn op paletten te stapelen. In het midden vinden we houten wijntonnen terug die dienst kunnen doen als tafel. Zo kunnen we potentiële klanten de wijn laten laten proeven. Tegen de achterwand staan twee grote wijnrekken, waarin stalen liggen om aan de klant mee te geven of ter plaatse te proeven.

UNIT 7

In dit model wordt de loods opgedeeld in een gelijkvloers gecombineerd met een mezzanine, die fungeert als extra opbergruimte voor allerlei materialen en onderdelen. Zoals te zien op het beeld is er voldoende ruimte om aan meerdere auto’s tegelijkertijd te werken. Voor deze unit werd geopteerd voor de standaard openingen bestaande uit een poort en deur, geïntegreerd in de voorgevel. Een raam voor extra daglichttoetreding is steeds mogelijk op aanvraag.

UNIT 11

In dit model wordt de loods enkel benut op het gelijkvloers om overal hoogte te optimaliseren. Hier worden dagelijks ontbijtpakketten samengesteld. Zoals te zien is op het beeld zijn stapelrekken van toepassing om voorraden op te slaan. Bijkomend werd een industriële keuken geïnstalleerd, met ovens en extra eilanden om het de pakketten samen te stellen. Verder vinden we een bureau voor administratief werk en kasten voor extra opbergruimte. Voor deze unit werd geopteerd voor de standaard openingen bestaande uit een poort en deur, geïntegreerd in de voorgevel Een raam voor extra daglichttoetreding is steeds mogelijk op aanvraag.

Slaat je verbeelding op hol?