Kmo-units vormen een prima werkomgeving

11/10/2021
De vraag naar kleine KMO-units stijgt. Bij de aankoop van een KMO-unit wordt een goede werkomgeving gecreëerd die het nodige comfort te bieden heeft, gemaakt om startende en groeiende KMO's te ondersteunen en helpen ontwikkelen.

De vraag naar kleine KMO-units neemt toe, met name entiteiten tussen 100m² en 300m² zitten in de lift. Maar ook als u op zoek bent naar een unit met meer oppervlakte kan Hercull u een oplossing bieden. De inrichting van specifieke ruimtes kan steeds op maat van uw behoeften.

Ontdek hier de voordelen van kmo-units.

KOSTENEFFECTIEF 

Voor elk wat wils. Van kleine tot middelgrote ruimtes. 

Als u op zoek bent naar een KMO-unit met een relatief kleinere oppervlakte, kunnen wij u de perfecte optie bieden die ervoor zorgt dat u niet meer ruimte aankoopt dan nodig. Maar ook als u op zoek bent naar een unit met meer oppervlakte, kunnen we u bij Hercull een passende oplossing bieden. De inrichting van specifieke ruimtes kan altijd op uw wensen worden afgestemd. #deuredoen!

🤝

NETWERKMOMENTEN

Je bent omringd door een groep ondernemers wat zorgt voor een aangename sfeer. Vaak ontstaan hier samenwerkingen of geven mensen opdrachten aan elkaar door. 

💡

DUURZAAM

De technische uitrusting van de gebouwen en de indeling van het terrein zorgen voor optimale efficiëntie op het gebied van isolatie, brandveiligheid, zuinig ruimtegebruik en energieprestaties.

VEILIG

Op onze sites is er altijd ergens activiteit. Geniet mee van sociale controle door de nabijheid van andere bedrijven.

kuurne kmo units